Årets 5 heteste oppskrifter

Tenk nå er vi straks inn i det nye året 2018. Tiden flyr virkelig fort avgårde og jo eldre man blir jo fortere går det. Jeg husker enda godt for 18 år siden når vi gikk inn i år 2000, det store milleniumet som kunne bryte sammen hele verden ift datamaskiner og dens evne til å skifte årtusen.  Året 2000 kom og gikk uten de store krisene, datamaskinene taklet overgangen til nytt tusen år og livet gikk videre som før , at det er 18 år siden føles helt fjernt og likevel som om det var i går 😛 Måtte de neste 18 årene gå MYE senere ! 🙂

Men tilbake til 2017, tenk at over 300.000 mennesker har vært innom å lest oppskrifter på bloggen min i år, det er utrolig koselig og jeg håper dere alle fant noe dere likte 🙂 Om du starter opp diett dette året så er nok ikke alle rettene her å anbefale, hvis du derimot setter pris på deilig mat, enkel mat, smakfull mat , mat med ost og bacon, ja da er du på rette plassen.

Man lever tross alt bare en gang, og da er det viktig å nyte, så lenge man nyter mat med måte kan man egentlig nyte det meste 🙂 

Her er årets Topp 5 mest leste oppskrifter i 2017, hvilken er din favoritt? 🙂

  1. Kyllingpanne – Det var vel ingen overraskelse at denne ligger som nr 1, det har den gjort siden den ble lagt ut i Februar 2016, da hadde den 40.000 besøkende på 1 dag og har siden den gang spredt seg rundt i de mange hjem i Norge, og virker som den faller de fleste i smak. Absolutt en av mine favoritter også 🙂 
  2. Saftig og Enkel å lage sjokoladekake – Denne kaken som er super god, saftig og enkel å lage har vært veldig populær i år. Kaken er også egg og melkefri og kan enkelt lages glutenfri så dette er virekelig en kake alle kan lage og alle kan spise. Den er helt nydelig !! 
  3. Kremete kylling, bacon og brokkoli pasta – En helt nydelig, enkel og deilig Pastarett som er like godt likt hos små som store. Denne spiser vi mye av her i huset, og har du spist den engang spiser du den garantert igjen. 
  4. Deilig kremet kylling gryte – Nok en fantastisk deilig kyllingrett, og så ser den jo utrolig delikat ut. Absolutt en rett du kan imponere daten din med:) 
  5. Laksepanne – Herlig å se at en fiskerett ligger på 5 plass, denne laksepannen er kjempegod, enkel og smakfull. Også de små lar seg friste av denne fiskeversjonen av kylingpannen. 

Dette var faktisk ikke så langt unna min egen Topp 5 Liste 🙂 Håper dere har hatt et flott 2017, ønsker dere et riktig Godt Nytt År og måtte 2018 gi dere masse gode smaksopplevelser <3 

Nyttårsklem fra Lise 🙂

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.