Gulrotkake med sjokolade på 5 minutter

Krus kake laget i mikroovnen er blitt mer og mer populært. En slik kake er verken dårligere eller bedre enn en tradisjonelt stekt kake, den er annerledes og god på sin måte. I tillegg er den jo veldig rask å lage, så om man har lyst på noe godt å søtt litt kjapt så er denne kaken helt perfekt. Den kan serveres med ostekrem, melisglasur eller pisket krem på toppen.

1a2a

 

Gulrotkake med sjokolade på 5 minutter

Prep Tid 5 minutter
Cook Time 2 minutter
Total Time 7 minutter
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 2 ss olje
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 egg
  • 1 ss melk
  • 1/2 ts vanilje essens
  • 4 ss hvetemel
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 1/3 ts malt kanel
  • 2 ss revet gulerot
  • 1 ss sjokoladesmelt/ sjokoladechips

Topping

  • fløteKrem melisglasur eller ostekrem

Slik gjør du

  1. I en bolle blander du olje, sukker, egg og vanilje essens, piskes godt i sammen.
  2. Tilsett så mel, bakepulver, salt og kanel og rør godt til røren er fri for klumper.
  3. Tilsett gulrot og sjokolade, bland inn i røren.
  4. Fyll røren i en kaffe kopp eller lignende, viktig at den har litt høyde.
  5. Stek i mikroovnen på 800 W i 1 minutt og 30 sekunder
  6. Serveres varm/lunken med ønsket topping.
  7. Kjempegodt 🙂
#gulrotkake #mugcake #kakeimikroovnen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.