Halloween mat for store og små

Halloween er ungenes favorittdag, ja bortsett fra egen bursdag og julaften da. Vi feiret Halloween i helga og her er litt av det vi hadde, alle rettene er raske å lage og ungene digger dem

Gele – Så enkelt som rød og grønn gele i glass. Øynene har jeg kjøpt på nille, øynene er delt i to så bare ta av bakdelen på øyet og legg resten av øyet oppå gelen når den har stivnet. Ungene synes de var kjempegØYE 😛 ( lag gele som anvist på pakken, avkjøl litt før du heller i glass ca halve glasset. Når det første laget er stivnet, lager du den andre fargen, avkjøl den til lunkent før du heller den over. La stivne før du har på øyet til slutt, vaniljesausen heller du rundt øyet før servering) 

Heksefingre pølse, kutt neglform på toppen av pølsen kutt så riller i fingrene 2 streker litt under neglen, 3 på midten og to nederst se egen finger for referanse 😛 Stek på stekebrett i ovnen, men følg med hvis ikke begynner pølsene og krølle seg på en måte som ikke ser ut som krølla skumle heksefingre…..

Vi voksne kosa oss med hjemmelaget Stroganoff Jeg laget glutenfri variant, så enkelt som at jeg bytter ut hvetemel med glutenfritt mel til sausbasen og pass på om du bruker buljongterning at den er glutenfri! Så hadde vi deilig waldorfsalat til laget av min andre venninne. Smakte helt nydelig 😀 

Safarikake– Vår var i glutenfri varian laget av min venninne, den er knallgod og veldig enkel, knuste safarikjeks i bunnen av en form, så smøre ett lag med din favoritt ostekrem på toppen, her farget grønn for anledning, og pynt med jordbær og blåbær før servering. 

Hylende boller med godteri er jo en selvfølge og barna synes jo det er hysterisk morro å putte fingrene nedi så heksa kan skremme dem 🙂

Håper du får en skummel og gøy feiring <3

Guttungen har kledd seg ut som en skrik variant 🙂

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.