Digg mat med Cosori Airfryer

Annonse

Da jeg ble spurt om å teste cosori Airfryer var jeg ikke sen om å takke ja. Airfryer hadde jeg nemlig ikke fått testet enda, og har lurt lenge på å investere i en, og om airfrying er så bra som folk hevder eller bare et produkt som virker kult i starten for deretter å bli stående og støve ned i et skap.

Jeg valge meg Cosori Premium versjonen, den er helt lik Cosori Premium smart versjonen, men i smart versjonen kan du også bruke en app til mobil for å styre airfryeren. Siden jeg aldri bruker disse smart funksjonene uansett så gikk jeg dermed for en premium uten smart funksjon, også litt fordi jeg hadde lyst på rød, og de hadde kun sorte modeller i premium smart versjonen.

Allerede da jeg åpnet esken fikk jeg et innblikk i alt man faktisk kan lage med en Airfryer. jeg ble svært overrasket da jeg så man kunne lage kaker, biff, bakst og pizza i den. Det fulgte også med en kokebok med 100 oppskrifter av mye forskjellig godt og mange tips til hva man kan diske opp i denne Airfryeren.

Jeg så også for meg at det skulle være mye mer avansert da jeg så alle knappene og funksjonene men skjønte fort at det langt i fra hva komplisert. I boken som fulgte med står en enkel oversikt over hva de forskjellige knappene gjør og hvilke temperaturer og tid. Disse er bare en pekepinn, for du kan stille akkurat den temperatur og tid du selv ønsker. Feks Bacon funksjonen, den steker på 160 grader i 10 min, og baconet ble overraskende bra, men da jeg testet runde to økte jeg temperaturen til 170 grader og fikk da litt mer stekt bacon som er slik jeg liker den. Utover det ble jeg enormt positivt overrasket over hvor god Bacon ble i airfryer, og ikke minst så enkelt, bare putte det inn, sette på og vente til det er ferdig, kontra å henge over en stekepanne hvor fettet spruter overalt og du må stå å passe på. Jeg forsøkte også å putte ett egg inn i Airfryeren i en sånn liten panne som fulgte med i en ekstra tilbehørs pakke. Og det funket det, jeg fikk nydelig bacon og egg

Siden har jeg forsøkt meg på flere ting i Airfryeren, pommefrits, Pommenoisette, jalapeno poppers, chilli cheese, pizza, innbakte pølser og Biff.

Og jeg har virkelig blitt imponert over hvor utrolig god maten blir i Airfryer. Biffen var jeg veldig spent på, men den ble altså kjempegod. Ikke brukte jeg noe smør eller olje, hadde bare på litt salt og pepper og inn i airfryer. Den ble helt perfekt og så synes jeg det blir veldig smakrikt når man airfryer, nok en ting jeg ble positivt overrasket over. jeg er jo av den oppfatning at uten smør smaker ikke maten godt nok, men det gjør den altså i airfryer, ja jeg vil faktisk hevde at mye av maten blir mer smaksrik, noe jeg var helt uforberedt på.

Pizza har vi også laget, og det ble jammen meg godt det også, og veldig gøy for ungene. Men å lage pizza middag til 4 når du har en veldig sulten og mat glad mann, ja da tok det nok litt for lang tid før alle fikk spist og siden pizzaene blir nokså små var det ikke nok med en til hver. Så akkurat pizza er nok mer perfekt å lage om man bare er en eller to. Men smaken og lettheten var det ingenting å utsette på 🙂

Alt i alt har jeg blitt ekstremt positivt overrasket over Cosori Airfryer, og jeg har brukt den mye mer enn jeg forventet å gjøre. Den er også veldig lett å rengjøre, og veldig lett og bruke. Jeg elsker jo å kunne hive alt i en gryte og la ovnen gjøre resten, og slik er det jo med denne Airfryeren, og det føles som man kan lage absolutt alt i den.

Jeg var også veldig spent på om man kan lage mat dyppet i frityr røre i den, og det kan man også. Jeg har ikke fått testet dette selv enda, men det fulgte met et par oppskrifter på dette i boken så det gleder jeg meg til å prøve.

Det er et stort pluss å slippe den frityr lukten i huset, og når man også slipper og legge hele maten man skal spise ned i frityr oljen så slipper man også den frityr olje smaken. Min teori er at det er derfor alt smaker så mye bedre i Aifryer, for den opprinnelige gode smaken blir ikke borte i all oljen. Pommfri og pomme noisette ble bare helt utrolig crispy og smakrikt, og det hadde jeg ikke forventet i så stor grad.

Ikke bare er det sunnere med Airfryer kontra frityr men jeg synes det smaker mye bedre, og så kan man jo lage masse annet godt mye raskere enn i en vanlig stekeovn.

Jeg anbefaler Cosori Airfryer på det varmeste, enkel, stilig design, nydelig mat og 2 års garanti. Den har også kommet best ut i test og den er verd hver eneste krone.

Da guttungen fylte år på lørdag var det Pigs in a blanket som sto på menyen, og det gikk jo bare så fort å lage i Airfryeren, og så smakte de himmelsk 🙂 Og så var det ekstremt enkelt da, kjøpte ferdig butterdeig, pakket rundt pølsene og puttet inn i airfryer, 7 minutt senere var første patch ferdig.

Neste gang har jeg lyst å lage kake og bakverk i airfryeren, og har store forhåpninger om at det også blir like godt som alt annet jeg har laget til nå.

Hva er din favoritt å lage i airfryer?

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.