
Disse deilige Bananlappene passer perfekt til frokost eller kvelds. De smaker helt nydelig og du lager de på 10 minutter. Jeg har laget disse med vanlig mel også og merker egentlig ikke noe forskjell i smak, de er like deilige begge to.
Disse smaker også deilig med litt nugatti på 🙂
Bananlapper - Glutenfrie
Prep Tid 5 minutes
Cook Time 3 minutes
Total Time 8 minutes
Servings 5
- Du trenger
- 1 banan
- 2 dl glutenfri lys melblanding
- 0,75 dl melk
- 2 egg
- 1/2 ss bakepulver
- 1/3 ts salt
- 1/2 ts vaniljeekstrakt
- 1 ts olje
Slik gjør du
-
kok bananen i 2-3 minutter til den er brun og myk
-
Bland det tørre i en bolle
-
I en annen bolle blander du egg, melk, olje og vaniljeekstrakt, rør godt i sammen
-
Ha eggblandingen over melblandingen og rør godt i sammen
-
Skrell og mos bananen og tilsett røren, rør godt i sammen
-
Stek lappene på en varm takke eller stekepanne
-
Server med Honning eller sirup og friske bær
Tips
Du kan erstatte glutenfritt mel med vanlig mel om du ønsker, mulig du må ha litt mer eller mindre melk i.
Du kan bruke smeltet smør istedenfor olje om du ønsker.
Skriv en respons