Denne retten ble veldig god, både store og små syntes dette var kjempegodt . Her har jeg kombinert tre av mine favorittretter , Laksepanne, Kyllingsuppe og Kyllingpanne til denne deilige, enkle alt i en Lakse Tika Masala pannen 🙂
Tika Masala Laksepanne
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 1 time 50 minutter
Total Time 2 timer
Ingredienser
- 10 poteter
- 2 vårløk
- 1/2 boks mais
- 1/2 brokkoli
- 4 lakse fileter uten skinn og ben
- 1,5 dl Tine kremfløte
- 1 dl vann
- 1 beger creme fraiche
- 1 glass Tikka Masala Curry saus
- salt
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form (her har jeg brukt en alu. grill form)
-
Kutt potetene i tynne skiver, (ikke løvtynne)
-
Legg potetene lagvis i formen og ha salt i mellom lagene.
-
Bland fløte og vann og hell over potetene.
-
Stek i ovnen 15-20 minutter til potetene begynner å bli myke.
-
Ta ut av ovnen å ha over mais og vårløk
-
Legg på lakse filetene
-
legg brokkolien jevnt fordelt i pannen
-
I en bolle blander du begeret med Creem Fraiche og glasste med Tika Masala, rør godt i sammen og hell over fisken.
-
Stek videre i ovnen i 30-40 minutter, til potetene er helt møre og fisken gjennomstekt
-
Klart til servering 🙂
This Tikka Masala Soup gives the Indian food touch. I am surely going to try on this weekend.