![3](https://usercontent.one/wp/www.spiselise.no/wp-content/uploads/2017/07/3-1-678x381.jpg)
Denne kaken er kjempelett å lage, og ikke tar det lang tid heller. Nydelig, kremete ostekake som passer til enhver anledning. Oreo smaker best i kaker og is synes jeg og denne kaken liker jeg veldig godt.
![](https://usercontent.one/wp/www.spiselise.no/wp-content/uploads/2017/07/3-1-150x150.jpg)
Oreo Ostekake
Nydelig lett og luftig ostekake
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 40 minutter
Ingredienser
- 400 gram kremost naturelle
- 90 gram sukker
- 90 gram rømme
- 2 egg
- 1/2 ts vaniljeessens
- 2 pakker oreo kjeks du trenger 23-24 kjeks
- Ferske bringebær eller Jordbær
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 180 grader
-
Bruk en rund form 22-23 cm. Jeg bruker Bake it Easy formen som er 22 cm, jeg digger den for formen er også et fat i tillegg som man har lokk til frakt og oppbevaring, 3 i 1 gjør bakelivet enklere
-
Sett oreokjeksene inntil formen rundt hele sirkelen. (ca 14 stk)
-
I en bolle har du kremosten, pisk den godt med en visp/mixer
-
tilsett sukker og mix godt.
-
Pisk eggene lett og ha i vaniljeessensen, tilsett i kremosten, mix godt.
-
Ha til slutt i rømmen og mix godt et par minutter.
-
Knus 6 oreokjeks og bland dem inn i røren med en slikkepott.
-
Ha røren i formen og stek midt i ovnen i 30 minutter
-
Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøle 1 time
-
Pynt med knuste oreokjeks og bringebær eller jordbær
Skriv en respons