![4](https://usercontent.one/wp/www.spiselise.no/wp-content/uploads/2017/04/4-678x381.jpg)
En enkel og deilig kyllingrett, perfekt til lunsj, koldtbord, og også som middag. Serveres med en deilig salat til.
![](https://usercontent.one/wp/www.spiselise.no/wp-content/uploads/2017/04/4-150x150.jpg)
Kyllingflette
Prep Tid 15 minutter
Cook Time 25 minutter
Total Time 40 minutter
Ingredienser
- Kyllingkjøtt av en hel kylling - kokt eller grillet
- 1 boks Tine krem ost urter
- 1/3 løk
- 1/2 paprika
- 1 fedd hvitløk
- Krydderblanding til pasta/ kylling
- 1 pakke butterdeig
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Kutt løk, paprika og hvitløk i små biter og stek dem blanke i litt olje eller smør. Mos dem med en blender og sett til avkjøling.
-
Rens kyllingen for bein og skinn, og riv kyllingkjøttet i strimler eller biter
-
Legg butterdeig platene oppå hverandre og kjevle ut til en leiv på 30-35 cm* 25 cm
-
Bland kremosten med paprika/løk blandingen og rør godt
-
tilsett kyllingkjøttet og bland godt.
-
Legg kyllingblandingen midt på butterdeigen, la det være ca 8 cm igjen i hver ende slik at du kan brette kanten over.
-
Kutt diagonale striper på ca 2 cm og legg dem over fyllet i flette mønster.
-
Pensle med egg eller melk
-
Stekes på 220 grader i 20-25 minutter
-
Serveres med en deilig salat.
Dette må prøves.