Sjokolade til Jul

Lag din egen sjokolade til Jul. Enkelt, kjapt og veldig gøy for barna å få lage sjokolade med sine egne smaker. Her kan du tilsette det du har lyst på. Her har jeg laget en sjokolade med Geletopper som ble helt nydelig i sammen med den mørke sjokoladen, og en med Pritzel/saltstenger som ga sjokoladen et ekstra knas 🙂

1

3

4

5

Julesjokolade

Prep Tid 20 minutter
Cook Time 1 time 40 minutter
Total Time 2 timer
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • Ønsket sjokolade jeg har brukt mørk kokesjokolade her fordi jeg liker smaken på den.
  • Ønsket smaktilsetning her har jeg brukt Geletopper og pritzel
  • Sjokoladeform

Fremgangsmåte

  1. Smelt sjokoladen over vannbad
  2. Legg litt av smakstilsetningen i hver rute i sjokoladeformen
  3. Hell over sjokolade til formen er fylt opp, beveg formen frem og tilbake så du får en jevn og fin overflate, du kan dunke underflaten forsiktig i bordet for å få vekk luftbobler.
  4. Ha så over opphakkede smakstilsetninger på sjokoladen før du setter den i kjøleskapet.
  5. Når sjokoladen er stivnet kan du bevege forsiktig på formen slik at sjokoladen løsner.
  6. Sjokoladen kan pakkes inn i cellofan og gis bort i gave, eller du kan nyte den selv en lørdagskveld 🙂
  7. Den med Geletopper ble vinneren her i hus.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.