Tika Masala Laksepanne

Denne retten ble veldig god, både store og små syntes dette var kjempegodt . Her har jeg kombinert tre av mine favorittretter , Laksepanne, Kyllingsuppe og Kyllingpanne til denne deilige, enkle alt i en Lakse Tika Masala pannen 🙂

Du trenger: ( ca 4 porsjoner)

  • 10 poteter
  • 2 vårløk
  • 1/2 boks mais
  • 1/2 brokkoli
  • 4 lakse fileter uten skinn og ben
  • 1,5 dl Tine kremfløte
  • 1 dl vann
  • 1 beger creme fraiche
  • 1 glass Tikka Masala Curry saus
  • salt

Slik gjør du :

  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Ha litt olje i bunnen av en ildfast form (her har jeg brukt en alu. grill form)
  3. Kutt potetene i tynne skiver, (ikke løvtynne)
  4. Legg potetene lagvis i formen og ha salt i mellom lagene.
  5. Bland fløte og vann og hell over potetene.
  6. Stek i ovnen 15-20 minutter til potetene begynner å bli myke.
  7. Ta ut av ovnen å ha over mais og vårløk
  8. Legg på lakse filetene
  9. legg brokkolien jevnt fordelt i pannen
  10. I en bolle blander du begeret med Creem Fraiche og glasste med Tika Masala, rør godt i sammen og hell over fisken.
  11. Stek videre i ovnen i 30-40 minutter, til potetene er helt møre og fisken gjennomstekt
  12. Klart til servering 🙂

 

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar