Tika Masala Laksepanne

Denne retten ble veldig god, både store og små syntes dette var kjempegodt . Her har jeg kombinert tre av mine favorittretter , Laksepanne, Kyllingsuppe og Kyllingpanne til denne deilige, enkle alt i en Lakse Tika Masala pannen 🙂

Tika Masala Laksepanne
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
1 hr 50 min
Total Time
2 hr
Prep Time
10 min
Cook Time
1 hr 50 min
Total Time
2 hr
Ingredienser
  1. 10 poteter
  2. 2 vårløk
  3. 1/2 boks mais
  4. 1/2 brokkoli
  5. 4 lakse fileter uten skinn og ben
  6. 1,5 dl Tine kremfløte
  7. 1 dl vann
  8. 1 beger creme fraiche
  9. 1 glass Tikka Masala Curry saus
  10. salt
Fremgangsmåte
  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Ha litt olje i bunnen av en ildfast form (her har jeg brukt en alu. grill form)
  3. Kutt potetene i tynne skiver, (ikke løvtynne)
  4. Legg potetene lagvis i formen og ha salt i mellom lagene.
  5. Bland fløte og vann og hell over potetene.
  6. Stek i ovnen 15-20 minutter til potetene begynner å bli myke.
  7. Ta ut av ovnen å ha over mais og vårløk
  8. Legg på lakse filetene
  9. legg brokkolien jevnt fordelt i pannen
  10. I en bolle blander du begeret med Creem Fraiche og glasste med Tika Masala, rør godt i sammen og hell over fisken.
  11. Stek videre i ovnen i 30-40 minutter, til potetene er helt møre og fisken gjennomstekt
  12. Klart til servering 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar