Wienerbrød med eple og kanelfyll på 1-2-3

Enkelt og nydelig wienerbrød med deilig eple og kanelfyll, perfekt til kaffen. Disse er perfekte til anledninger hvor du trenger noe kjapt og godt å servere, eller bare har lyst på noe kjesk 🙂

1

IMG_7441

Wienerbrød med Eple og Kanel

Prep Tid 10 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 30 minutter
Servings 6
Author Spiselise.no

Du trenger

  • Butterdeig jeg kjøper fryst fra butikken
  • Kanelfyll- Her har jeg brukt ferdigkjøpt du kan enkelt lage det selv med smør, kanel og sukker.)
  • Eplesyltetøy
  • Egg til pensling
  • Valnøtt til pynt

Slik gjør du

  1. Del hver butterdeigplate i to og kjevle forsiktig ut til firkanter
  2. Bland 4 ss eplesyltetøy med 2-3 ts kanelfyll ( lag mer etter hvor mange wienerbrød du skal lage, denne holder til ca 6 stk.)
  3. Legg en klatt midt på firkanten.
  4. Brett det ene hjørnet rett over til motsatt hjørne så du får en trekant.
  5. klem sammen kantene.
  6. Pensle med egg og ha på noen valnøtter
  7. Stekes på 200 grader i 17-20 minutter.
  8. Bør avkjøles litt før servering, fyllet er ganske varmt i starten 🙂
  9. Ha over litt melis glasur før servering. ( Bland littmelis, litt melk og noen dråper vanilje essens, rør til passe tykkelse, ikke for rennende)

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.