Bringebær og sitronkake fylt med vaniljekrem

Denne kaken laget jeg til min kusine som nettopp fylte år og pyntet med strikketøy siden det er hennes store hobby 🙂

Kaken er en frisk og god Bringebær sitronkake fylt med vaniljekrem og friske bringebær. Kaken er trukket og pyntet med marsipan.

1

Bringebær og sitronkake fylt med vaniljekrem
Write a review
Print
Du trenger
  1. 1 bringebær/sitron kake , se link til oppskrift nederst i oppskrift, lages i en rund 22 cm form.
  2. En liten boks vaniljekrem
  3. Kremfløte
  4. Friske bringebær
  5. Ønsket pynt, krem, marsipan, fondant
Slik gjør du
  1. Stek og avkjøl kaken
  2. Stivpisk litt krem og vend inn i vaniljekremen, ikke ha for mye krem i for da blir den rennende.
  3. Del kaken i to lag
  4. Smør et godt lag med vaniljekremen, og legg friske bringebær oppå kremen, legg på lokket.
  5. Dekk hele utsiden og toppen av kaken i et tynt lag med vaniljekrem.
  6. Du kan nå trekke kaken med fondant, marsipan eller pynte den med krem og friske bær.
Tips
  1. jeg brukte eldorado sin marsipan (for første gang) som jeg tilsatte farge, denne marsipanen har litt mandelskall i seg slik at det blir litt brune prikker så anbefaler ikke denne marsipanen pga det.
Adapted from Trykk her for oppskrift på bringebær/sitron kaken
Spiselise http://www.spiselise.no/

1 Comment

Legg inn en kommentar