Cajun krydder

Et deilig, litt sterkt krydder, som egner seg godt til kjøtt, sjømat, kylling, grønnsaker og gryteretter.

1

IMG_8592

Cajunkrydder
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Total Time
5 min
Prep Time
5 min
Total Time
5 min
Du trenger
  1. 2 ss salt
  2. 2 ss hvitløkspulver
  3. 2 1/2 ss paprika
  4. 1 ss sort pepper
  5. 1 ss cayenne pepper
  6. 1 1/2 ss tørket oregano
  7. 1 1/2 ss tørket timian
  8. 1/2 ss chiliflak
  9. 1/4 ts hot chili pulver
  10. 1 ss løkpulver
Slik gjør du
  1. Bland alle krydderne godt i en bolle.
  2. Oppbevares i en lufttett boks/glass
Spiselise http://www.spiselise.no/
#cajunkrydder

1 Trackback / Pingback

  1. Cajun Kylling og ris gryte

Legg inn en kommentar