![img_8590](https://usercontent.one/wp/www.spiselise.no/wp-content/uploads/2016/08/IMG_8590-e1474570770350.jpg)
Et deilig, litt sterkt krydder, som egner seg godt til kjøtt, sjømat, kylling, grønnsaker og gryteretter.
![](https://usercontent.one/wp/www.spiselise.no/wp-content/uploads/2016/08/IMG_8590-1024x683-1-150x150.jpg)
Cajunkrydder
Prep Tid 5 minutter
Total Time 5 minutter
Du trenger
- 2 ss salt
- 2 ss hvitløkspulver
- 2 1/2 ss paprika
- 1 ss sort pepper
- 1 ss cayenne pepper
- 1 1/2 ss tørket oregano
- 1 1/2 ss tørket timian
- 1/2 ss chiliflak
- 1/4 ts hot chili pulver
- 1 ss løkpulver
Slik gjør du
-
Bland alle krydderne godt i en bolle.
-
Oppbevares i en lufttett boks/glass
Skriv en respons