Lise’s Spicy og møre svinegryte

Enkel, deilig og mør svinegryte med masse smak og en spicy ettertone. Serveres med ris og salat eller godt brød. Perfekt på Søndager 🙂

1

2

Spicy svinegryte
Serves 3
Write a review
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
3 hr 20 min
Total Time
3 hr 35 min
Prep Time
15 min
Cook Time
3 hr 20 min
Total Time
3 hr 35 min
Du trenger
  1. 350 gram svinekjøtt i biter/strimler
  2. 1/2 liten løk
  3. 2 fedd hvitløk
  4. 2 små very hot chili peppers
  5. En liten neve aspargesbønner
  6. 1/2 rød paprika
  7. 1 boks hakkede tomater
  8. 1,5 dl Tine kremfløte
  9. 1-2 dl vann
  10. 1 ts honning
  11. 1 ts spisskummen/cuminin
  12. 1 ts salt
  13. 1/2 ts hot chilipulver
  14. 1 ts paprika
  15. 1 ts pepper og salt
Slik gjør du
  1. kutt grønnsaker og kjøtt i biter
  2. Brun kjøttet lett i en panne og sett til side.
  3. Ha litt olje i en varm gryte og tilsett grønnsakene. La surre 2-3 minutter mens du rører
  4. Hell oppi hakkede tomater og vann, bland sammen.
  5. Ha oppi honning, rør godt
  6. Ha oppi kjøttet og krydderet og bland godt sammen.
  7. La koke halveis under et lokk på svakeste varme ca 1 time.
  8. Ha oppi fløte og rør godt
  9. Kok videre i 30-60 minutter
  10. Serveres med kokt ris og salat eller godt brød.
Spiselise http://www.spiselise.no/

2 Comments

  1. Her så det ut til å være mange gode retter?gleder meg til å smake kyllingpannen din for den står i ovnen hos meg nå i dag ?Takk for at du deler?

Legg inn en kommentar