Lise’s Spicy og møre svinegryte

Enkel, deilig og mør svinegryte med masse smak og en spicy ettertone. Serveres med ris og salat eller godt brød. Perfekt på Søndager 🙂

1

2

Spicy svinegryte

Prep Tid 15 minutes
Cook Time 3 hours 20 minutes
Total Time 3 hours 35 minutes
Servings 3
Author Spiselise.no

Du trenger

  • 350 gram svinekjøtt i biter/strimler
  • 1/2 liten løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 små very hot chili peppers
  • En liten neve aspargesbønner
  • 1/2 rød paprika
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1,5 dl Tine kremfløte
  • 1-2 dl vann
  • 1 ts honning
  • 1 ts spisskummen/cuminin
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts hot chilipulver
  • 1 ts paprika
  • 1 ts pepper og salt

Slik gjør du

  1. kutt grønnsaker og kjøtt i biter
  2. Brun kjøttet lett i en panne og sett til side.
  3. Ha litt olje i en varm gryte og tilsett grønnsakene. La surre 2-3 minutter mens du rører
  4. Hell oppi hakkede tomater og vann, bland sammen.
  5. Ha oppi honning, rør godt
  6. Ha oppi kjøttet og krydderet og bland godt sammen.
  7. La koke halveis under et lokk på svakeste varme ca 1 time.
  8. Ha oppi fløte og rør godt
  9. Kok videre i 30-60 minutter
  10. Serveres med kokt ris og salat eller godt brød.

2 Comments

  1. Her så det ut til å være mange gode retter?gleder meg til å smake kyllingpannen din for den står i ovnen hos meg nå i dag ?Takk for at du deler?

Svar på Bodil Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.