Lapskaus – så enkelt så godt

Lapskaus er sånn enkel, god og mettende middag som er perfekt å lage når man har litt grønnsaksstubber og rester å bruke opp. Her er ukas lapskaus 🙂 Serveres med flatbrød eller deilige Kuvertbrød

1

Lapskaus
Serves 4
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
2 hr 10 min
Total Time
2 hr 30 min
Prep Time
20 min
Cook Time
2 hr 10 min
Total Time
2 hr 30 min
Du trenger
  1. biffkjøtt, du kan bruke høyrygg, bankekjøtt, nakkekotelett, pølser, kjøttdeig osv eller bare droppe kjøtt.
  2. Bacon
  3. 6-8 Poteter
  4. 2 Gulerøtter
  5. 1/3 kålrabi
  6. 1 Løk
  7. 1/4 pepperrot
  8. Vann + mørk buljong (1 terning pr 1/2 vann)
  9. salt, pepper og timian.
Slik gjør du
  1. Hakk opp løk og kutt kjøttet i små terninger
  2. Brun løk og kjøtt i en gryte 3-4 minutter
  3. tilsett 1 liter vann + buljong og la det koke i 30 minutter
  4. Tilsett grønnsaker kuttet i biter, ha på mer vann slik at grønnsakene dekkes. La det småkoke i en god time, jo lenger jo bedre.
  5. Smak til med salt pepper og timian
  6. Bruk en potetmoser til å mose grønnsakene litt før servering slik at du får lapskauskonsistens.
  7. Serveres med flatbrød eller deilige Kuvertbrød
Spiselise http://www.spiselise.no/
#Lapskaus

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar