Wienerbrød med Vaniljekrem på 1-2-3

Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de gangene jeg ikke gjør det så er det greit å lage noe som er både kjapt og enkelt. Det er alltid kjekt å ha butterdeig liggende i fryseren, de er så enkle å fylle med godsaker og så smaker det jo så godt, som disse deilige wienerbrødene. Som Ingrid Espelid alltid sa, det er lov å jukse lite granne 🙂

1

2

Wienerbrød med vaniljekrem

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 25 minutes
Servings 10
Author Spiselise.no

  • 1 pakke butterdeig kjøpes frossen i frysedisken på de fleste butikker
  • 1 pakke Vaniljekrem
  • Melis til pynt

  1. Tin butterdeig platene
  2. Del hver plate i to, og kjevle et par ganger i  begge retninger på hver del så de blir litt større.
  3. Brett alle hjørnene slik at de møtes på midten.
  4. Legg 1 ss vaniljekrem i midten av hver deig
  5. pensle med egg på kantene
  6. Stekes på 200 grader nederst i ovnen i 17 minutter, flytt de opp de siste minuttene om de ikke har fått så mye farge enda.
  7. Ha litt melis og vann i en bolle og ha det over wienerbrødene om du ønsker.
  8. Så kjapt, enkelt og veldig godt 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.