Deilig pølsepanne – til glede for store og små

Denne pølsepannen er helt nydelig som både store og små kan nyte i sammen. Selv «grønnsaksredde» barn elsker denne retten. Gode smaker og som alltid såå enkelt å lage 🙂

1c

2c

4

Pølsepanne
Serves 3
Write a review
Print
Prep Time
30 min
Cook Time
20 min
Total Time
50 min
Prep Time
30 min
Cook Time
20 min
Total Time
50 min
Du trenger
 1. 6 litt store poteter
 2. En kvart grønn,gul og rød paprika
 3. 4 kjøttpølser uten skinn
 4. 1 Corizo pølse uten skinn
 5. 1,5 dl krem fløte
 6. 150-200 gram revet mozarella ost
 7. salt og pepper
Slik gjør du
 1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
 2. Kutt potetene i 0.5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter
 3. Kutt pølsene i skiver
 4. Kutt paprika i strimler
 5. Ha de kokte potetskivene over i en ildfast form og krydre med salt og pepper i den mengden du synes er passe
 6. Fordel pølser og paprika over potetene
 7. Hell over kremfløte
 8. Ha over revet ost
 9. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter
Notes
 1. Server gjerne med litt rømme til
Spiselise http://www.spiselise.no/
#Pølsepanne

4 Comments

 1. Heisan Lise.
  Vil bare si en stor takk for fine, enkle og ikke minst GODE oppskrifter du her serverer. Dette er perfekt for en gubbe som er glad i å ha middagen på bordet når kona kommer hjem fra jobb. Jeg lager masse forskjellig mat, er blitt dyktigere med årene (og øvelsene!), men jeg er en dust når det gjelder å finne ideer! Men hva gjør vel det, når slike som deg serverer de flotte oppskriftene? Og så er jeg veldig glad i å vite HVA middagen inneholder, og vil derfor helst lage den fra bunnen av.
  Tusen takk, Lise!
  -Hans Kr.

 2. Hei! 🙂 Laget denne første gang for ca. et halvt år siden. Nå har jeg en samboer som er FRELST av denne retten. For andre gang på tre dager står den i ovnen nå 🙂 Tusen takk for en FANTASTISK oppskrift på noe så enormt godt 🙂

  Anne.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.