Deilig pølsepanne – til glede for store og små

Denne pølsepannen er helt nydelig som både store og små kan nyte i sammen. Selv «grønnsaksredde» barn elsker denne retten. Gode smaker og som alltid såå enkelt å lage 🙂

1c

2c

4

Pølsepanne

Prep Tid 30 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 50 minutes
Servings 3

Du trenger

  • 6 litt store poteter
  • En kvart grønn gul og rød paprika
  • 4 kjøttpølser uten skinn
  • 1 Corizo pølse uten skinn
  • 1,5 dl krem fløte
  • 150-200 gram revet mozarella ost
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Kutt potetene i 0.5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter
  3. Kutt pølsene i skiver
  4. Kutt paprika i strimler
  5. Ha de kokte potetskivene over i en ildfast form og krydre med salt og pepper i den mengden du synes er passe
  6. Fordel pølser og paprika over potetene
  7. Hell over kremfløte
  8. Ha over revet ost
  9. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter

Tips

Server gjerne med litt rømme til

#Pølsepanne

4 Comments

  1. Heisan Lise.
    Vil bare si en stor takk for fine, enkle og ikke minst GODE oppskrifter du her serverer. Dette er perfekt for en gubbe som er glad i å ha middagen på bordet når kona kommer hjem fra jobb. Jeg lager masse forskjellig mat, er blitt dyktigere med årene (og øvelsene!), men jeg er en dust når det gjelder å finne ideer! Men hva gjør vel det, når slike som deg serverer de flotte oppskriftene? Og så er jeg veldig glad i å vite HVA middagen inneholder, og vil derfor helst lage den fra bunnen av.
    Tusen takk, Lise!
    -Hans Kr.

  2. Hei! 🙂 Laget denne første gang for ca. et halvt år siden. Nå har jeg en samboer som er FRELST av denne retten. For andre gang på tre dager står den i ovnen nå 🙂 Tusen takk for en FANTASTISK oppskrift på noe så enormt godt 🙂

    Anne.

Svar på Anne G. Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.