Kjesken? Kanelsnurrer med noe ekstra

Kanelsnurrer er jo farlig godt og enkelt å lage og disse 3 variantene er kjempegode, noen ganger ønsker jeg litt mer enn bare vanlige kanelsnurrer så da smører jeg enten på vaniljekrem eller sjokolade. Vaniljekremen kan du lage selv eller gjøre som meg og kjøpe den som de har på boks i butikken ferdig laga, synes den er god jeg.  Til sjokoladen bruker jeg First Price sitt sjokoladepålegg rett og slett fordi det fungerer utmerket og mye bedre enn de andre. Vil sammenligne det med nutella sitt og alle vet jo hvor mye den koster ift First price sin 😉

Hvis du er i slaget og vil lage hele deigen selv så finner du en deilig oppskrift på kanelsnurrdeig Her, og ønsker du å gjøre det kjapt og enkelt kjøper du deg en pose med ferdig bollemel på butikken, så har du deilige kanelsnurrer på halvannen time 🙂

Jeg bruker smeltet smør og pensler på deigen etter at jeg har kjevlet den ut, det er mye kjappere og enklere enn å smøre på mykt smør med brødkniven. Så har jeg på sukker og kanelblandingen, sånn ca 2ss sukker til 1 ss kanel. Hvis jeg ønsker vaniljekrem eller sjokolade så smører jeg det på nå. Ruller sammen deigen, kutter i like store biter, litt tykke, og setter dem tett i tett på et stekebrett.  Jeg pensler dem ikke før jeg setter de i ovnen. 

Steketid ca 8-15 minutter på 220 grader. Følg med 🙂

Jeg blander sammen melis og vann og har dette over når snurrene har kjølt seg litt ned, smaker helt nydelig. Hvis du har flere igjen dagen etter så ha den i mikroen i 10-30 sekunder så smaker de som nybakt igjen 😀 

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.