4 gode oppskrifter til helgefrokosten

Croissanter

 

Herlige og ferske croissanter med herlig fyll om det er ønskelig er ikke ofte man lager. Det er litt tidkrevende å lage croissanter, og veldig enkelt å ta med seg fra butikken. Lag deigen kvelden før, og fyll og rull dem å morgenen for en herlig og utrolig god frokost du kan nyte med god samvittighet.  Finn oppskriften på hjemmelagde croissanter her.

 


Blåbærmuffins

Blåbærmuffins på høsten med selvplukkede bær er en herlig og litt syrlig kombinasjon som smaker utrolig godt, spesielt rett ut fra ovnen. For en ekstragod helgefrokost er det utrolig godt med noen skikkelige og hjemmelagde muffins. Se oppskriften her.

 

 

 

Bananpannekaker

Har du noen gamle og overmodne bananer liggende? Da må du lage deg noen bananpannekaker til frokost. Disse pannekakene er herlige og søte på grunn av bananene. Sjekk ut en enkel oppskrift her.

 

 

 

Amerikanske pannekaker

Du har ikke spist pannekaker før du har spist noen skikkelige tykke og gode amerikanske pannekaker. Disse pannekakene er perfekte til en av disse gode og lange helgefrokostene. Smaker godt med både søtt og salt pålegg, og nytes av hele familien. Finn oppskriften her.  

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.