Svenske priser fra sofaen i Norge – XL Godis

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Annonse

Visste du at du kan handle Godteri til Svenske priser på nett med fri frakt over grensen,moms og tollfritt?

XL Godis er en svensk nettbutikk som rett og slett satser på grensehandel på nett! Så nå kan du handle billig godis til 17 Mai, bursdager  ( de har egen bursdagpakke kategori) eller bare fordi du har lyst på rett og slett. De har mange kjente godterier som Haribo, Malaco, Faizer, Freia og Coca Cola. De har også Godt utvalg av glutenfritt og laktosefritt godteri og sjokolade.

Dette er jo en fantastisk nyhet for en som er veldig glad i snop slik som jeg og ikke minst til Svenske priser, som alle vet er jo de mye hyggeligere enn de Norske prisene.. Mye av varene er halve prisen og mer enn i Norge. Varene har rask leveringstid og er godt pakket så ingenting blir ødelagt, for du kan bestille billige brett med Coca Cola, Red Bull og andre leskende saker. Det kommer frem uten problemer!
Spar penger og kos deg i helgen🙂

«GRÄNSHANDEL PÅ NÄTET
Våra varor och priser är exklusivt för våra norska kunder.Handla varor för max 320,- NOK tull och moms-fritt.  Vi spenderar frakt över gränsen
Frakt i Norge är viktbaserat och kommer utanom och leggas på i kassan. Betala med Klarna.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.