![img_9121](https://usercontent.one/wp/www.spiselise.no/wp-content/uploads/2016/08/IMG_9121-e1474525716847.jpg)
Enkel og rask fingermat perfekt for store og små. Deilige Brioche hamburgerbrød fylt med kjøttbolle, saus og mozarella ost.
![](https://usercontent.one/wp/www.spiselise.no/wp-content/uploads/2016/08/img_9121-150x150.jpg)
Sliders med kjøttboller
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 15 minutter
Total Time 30 minutter
Ingredienser
- Brioche Hamburger brød meny selger dem
- Kjøttdeig - Beregn 60 gram kjøtt pr kjøttbolle og 1 bolle pr slider ta så mye du trenger etter hvor mange du ønsker å lage
- Finhakket løk
- salt og pepper etter smak
- 1/2 ts sukker
- 1/2 ts paprika pulver + litt salt og pepper i sausen
- 1/2 boks hakkede tomater
- 1 dl vann
- revet mozarella ost
Slik gjør du
-
Finhakk løk og bland i kjøttdeigen sammen med salt og pepper. Form kjøttdeigen til boller som veier ca 60 gram.
-
Stek kjøttbollene på middelsvarme til de har fin stekeskorpe
-
Tilsett hakket tomat og vann og la koke på svak varme, tilsett krydder + sukker i sausen.
-
Ha bunnen av brioche brødene i bunnen av en ildfast form.
-
Legg på litt saus i midten av brødet, legg på en kjøttbolle og ha litt saus over bollen.
-
Tilsett godt med revet ost
-
Ha på toppen og avslutt med litt revet ost på midten.
-
Stekes på 225 grader i ca 5-7 minutter eller til osten er godt smeltet.
-
Nytes med hendene 🙂
Skriv en respons