Baja Fish Taco

Da har vi fått testet Baja Fish Taco også, og denne var jeg veldig spent på hvordan skulle falle i smak.

«Californiahalvøya på Mexicos vestkyst er delvis avskjermet fra resten av Mexico, og har utviklet et helt unikt kjøkken. Den lokale maten er i all hovedsak hentet fra havet, med en utrolig variasjon av fisk og skalldyr. Fisketaco er dermed selvskrevent. Kombinasjonen av panert og sprøstekt fisk, strimlet rødkål og kremet Baja-saus er en lokal favoritt som er vanskelig å motstå.»

Så var det vår konklusjon da, her var jeg helt sikker på at guttungen ikke kom til å like dette, var usikker på om jeg i det hele tatt ville få han til å smake på dette. Han er ikke en fiske elsker for å si det slik og var veldig bastant på at han ikke skulle smake på dette. Jeg visste at minstejenta ville smake, hun er generelt flink til å smake på nye ting og hun liker mange slags typer fisk. Selv var jeg usikker på om jeg kom til å like dette. Jeg tror kanskje jeg kuttet fiskebitene litt for små, eller at jeg skulle brukt en litt fastere hvit fisk enn torsk. Det ble ikke sånne sprøstekte flotte panerte biter som man ser på bildet, det ble heller en slags masse som når man steker vanlig kjøttdeig til taco 🙂 Men jeg tror kanskje ikke det har så mye å si for smakene, kanskje ble det enda bedre?

Overraskende nok så likte guttungen dette! Det hadde jeg aldri trodd, det var ikke sånn «dette var kjempegodt kan vi ha det igjen i morgen», men han syntes det var helt ok og han spiste en hel tacolefse fylt med dette. Jeg hadde stekt en Grandiosa ved siden av sånn just in case 🙂 Så det at han spiste dette lover godt for barn som ikke er så glad i fisk. 🙂 Minstejenta derimot hun likte dette veldig godt og spurte allerede mens vi spiste om ikke vi kunne ha dette neste gang vi skulle ha taco. Hun forsynte seg med to Baja Fish lefser og kun ett pizza stykke!  Så var det jeg da, jeg syntes det var helt ok, jeg tror jeg likte det litt mindre enn minste jenta og litt bedre enn guttungen 🙂 Det holdt med en for meg også. Men den kremete Baja-sausen syntes jeg var veldig god og den gjorde hele retten for meg.

1

Se vår test av

Pork Al Pastor og Chicken Tinga Taco

Baja Fish taco

Author Spiselise.no

Du trenger

 • 1 pakke Old El Paso Baja Fish Taco
 • 400 g fiskefilet av valgfri hvit fisk
 • 3 ss vegetabilsk olje
 • 1 1/4 dl rømme eller Creme Fraiche - jeg brukte CF

Forslag til tilbehør

 • 1/4 rødkål - jeg brukte rød salat
 • 1 lime i båter - jeg brukte litt saft fra en sitron og skviset over
 • fersk koriander - brukte jeg ikke

Slik gjør du

 1. Skjær fisken i små terninger og dekk med Crusted Fish Seasoning på alle sider
 2. Varm en stor stekepanne på middels høy varme og tilsett 3 ss olje. Legg fisken forsiktig ned i den varme oljen og stek den 2-3 minutter på hver side til den er gjennomstekt, gyldenbrun og crispy. ( her var jeg ikke forsiktig nok)
 3. Forbered sausen - Bland Baja Sauce seasoning i en liten skål med rømme eller Creme Fraiche. Rør til alt er godt blandet sammen.
 4. Varm tortilla lefsene i en varm stekepanne, 10 sekunder på hver side, eller i microen på full effekt i 35-40 sekunder.
 5. Legg noen fiskebiter og Baja-saus på hver varme tortilla, topp med rødkål, koriander og litt limejuice.

Tips

Tips: Bland rødkål og Baja-saus for en meksikansk versjon av coleslaw og topp det hele med mango i terninger.

#Bajafishtaco #taco #fisketaco

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating

*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.