Endelig fikk jeg mine Freshbox Foodsave :D

For et par uker siden kom jeg plutselig over dette fantastiske produktet som heter Foodsave, og jeg tenkte umiddelbart at det der må jeg bare ha:)  Og i dag kom det endelig i posten 😀

Oppbevaringsbrett for pålegg, frukt og grønt, man kaster mindre og får et ryddigere kjøleskap, noe jeg absolutt trengte kremt kremt 🙂 Det er jo fort gjort med barn i hus at pålegg og diverse fort havner både her og der i kjøleskapet å ender opp i et salig rot, så kjøper man noe nytt og det gamle blir dyttet lenger og lenger bakover hehe 🙂

Men nå skal jeg få system og oversikt samt lettere tilgang til både pålegg og grønt. I tillegg kan brettene brukes når vi har taco til å ha tilbehøret oppi, og når man er ferdig kan man bare sette på lokket og lempe inn i kjøleskapet så har man rester og kose seg med til senere og det blir jo veldig lite stress å rydde etter tacomiddagen 😀 Det er fire bokser som kan tas ut inni hovedboksen, så er det ett rom til å ha en stor gulost i med tagger i bunnen som gjør at gulosten ikke sklir, så er det ett dypt rom som man kan ha feks smørpakken i 🙂

Her kan du se hvordan Foodsave fungerer

Og sånn så da mitt kjøleskap ut før og etter 🙂 ( pleier ikke ha det såå rotetet alltid i kjøleskapet altså, men med ny valp i hus har det ikke vært tid til så mye rydding )

1

Når jeg får litt bedre tid kan jeg tenke meg å bruke ett brett til bare å ha grønt i, kutte opp alt og legge det fint i boksen så det er lett tilgjengelig og mindre styr på morgenen når jeg skal lage nistepakker og frokost til hele gjengen 😀

En boks koster 399 kr, 3 bokser koster 1090 kr og fåes kjøpt HER . Anbefaler å gå inn på Facebook siden deres også å se tilbakemeldinger fra kunder og mange andre gode tips til hvordan bruke Freshbox by Foodsave 🙂

så langt er jeg super fornøyd 😀

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.