Deilig mat i Sandnes

I helgen har vi vært i Sandnes først og fremst for å hente hjem vår lille Valp 🙂 Valpen skulle vi hente på Søndag, men vi dro inn på lørdag for å slippe så lang kjøretur på Søndagen.

Her er vår nydelige Noddy, vel hjemme etter en lang biltur, her har han fått lekt og spist litt før han flatet helt ut igjen i sengen vår 🙂

IMG_20160306_223617

Vi ble anbefalt restauranten på Gamleværket av hotellet vi bodde på så da tok vi turen dit. Og det angret vi ikke på 🙂 Kveldens anbefaling var en 3 retters middag, bestående av blomkålsuppe til forrett, høyrygg med potetmost og rotgrønnsaker til hovedrett og Sjokoladefondant med vaniljeis til dessert. Så da gikk vi for den.

Det var en flott restaurant med flott betjening og maten var helt himmelsk god. Spesielt hovedretten. Kjøttet hadde langtidsstekt og var så mørt at når du satte kniven i den så bare datt kjøttet fra hverandre og smakene var bare helt nydelige. Desserten var også helt fantastisk, hvem liker vel ikke deilig flytende sjokolade sammen med vaniljeis?

Så hvis du noen gang skal innom Sandnes vil jeg absolutt anbefale deg å ta en tur hit. Ingen tvil om at kokken la sjelen sin i maten på dette stedet, kan ikke huske sist jeg hadde et så deilig måltid på en restaurant 🙂 Og det passet jeg selvsagt på å fortelle servitøren som skulle viderebringe det til kokken. God mat fortjener skryt 🙂

Deilig forrett: Blomkålsuppe med bacon og krutonger, nydelig i smaken.

DSC_1452

Hovedrett: Høyrygg med potetmost og ovnsbakte rotgrønnsaker. Det beste måltidet jeg har hatt ute på restaurant.

DSC_1453

Dessert: Sjokoladefondant med vaniljeis, litt jordbær saus og karamell og kake smuler. Yum Yum 🙂

DSC_1457

DSC_1459

#gamleværket #sandnes

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.