Lise’s Pad Thai med kylling og egg noodles

I går fikk jeg en pakke fra Buzzador og nå var det lenge siden sist. Jeg har vært en Buzzador i rundt 10 år. Hvis ikke du har hørt om Buzzador så er det kort fortalt en måte å få teste nye ting på markedet helt gratis. Du registrerer deg på siden deres, fyller ut profilen din og så vil du få tilbud om å prøve produkter, når du takker ja så får du senere beskjed om du passet målgruppen for produktet som skal testet, om det er mat, trening, skjønnhetsprodukter,bøker,CD, hundemat, kattemat osv. Om du passer til målgruppen så får du da tilsendt en eske med produktet som du kan teste og dele ut til venner for å teste. Helt gratis så klart. Alt du må gjøre er å fylle ut en rapport innen en mnd som regel etter du har mottatt pakken. Dette gjøres på et par minutter via Buzzador profilen din.

I dag er det mange som er Buzzadorer, for ti år siden fikk man bli med på omtrent alle kampanjene siden det ikke var så mange Buzzadorer, mens i dag er det blitt mange Buzzadorer og da er sikkert kravene blitt høyere til hvem som blir plukket ut 🙂 Men når man endelig får prøve noe, så er det jo alltid gøy og spennende 🙂 Jeg har fått alt mulig opp gjennom årene, tyggis, ketchup,vaskemidler, godterier, matprodukter, hundemat ja jeg husker ikke alt, men en del har det blitt 🙂

Så i går fikk jeg da endelig en Buzzador pakke og denne gangen var det utprøving av Santa Maria’s Asian Wok saus Pad Thai og Egg noodler. Så her brukte jeg noen ting  jeg hadde i kjøleskapet og håpet at det passet med smakene i sausen 🙂

Her er min oppskrift og inntrykk av smaken på Pad Thai:

Du trenger: (2 personer)

 • 7-8 ferske kyllingklubber
 • 2 fedd hvitløk
 • 1/3 fersk hakket chilipepper
 • 1/3 hakket løk
 • 1/2 strimlet paprika
 • 1 ss Creme Fraiche
 • 1 dl kremfløte
 • 1 dl vann
 •  En liten neve aspargesbønner
 • 1/2 flaske Asian Wok Pad Thai saus
 • 1/2 pakke egg noodler

1c

Slik gjør du:

 • Fres litt smør og olje i en panne, gjerne en dyp hvis du har
 • Brun klubbene før du tilsetter hvitløk og chilipepper og lar det frese et par minutter mens du rører jevnlig.
 • Tilsett løk og fres videre ett par minutter
 • Tilsett paprika og rør rundt
 • Tilsett så en halv flaske Pad Thai saus og vann, rør rundt, la småkoke et par minutter
 • Tilsett chreme fraiche og rør rundt
 • Tilsett aspargesbønner og fløte
 • Skru ned komfyren på nest lavest og la det hele koke i 15-20 minutter mens du rører innimellom
 • Kok nudlene når det er 5 minutter igjen
 • Når nudlene er kokt heller du av vannet og har nudlene over i gryten
 • bland godt og retten er klar til servering.
 • Jeg brukte ingen ekstra krydder i denne retten.

2c

Pad Thai hadde en slags søt sterk smak og det var overraskende godt. Den var ikke sånn veldig søt slik som i søtsure sauser, det liker jeg ikke, denne hadde et hint av sødme og så kjenner du at det er litt sterkt men ikke for sterkt. Min samboer likte det veldig godt og det gjorde jeg også. 🙂

#santamariawoksauce #buzzador

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.