Veske Gulrotkake

I dag har jeg prøvd meg på å lage en kake som ser ut som en veske. Mitt første forsøk så vær snille 🙂
Jeg hadde ikke noen stor plan for hvordan den skulle se ut, annet enn at jeg var inspirert av fargene fra Disney’s Frozen film 🙂IMG_1047

Kaken er en vanlig gulrotkake med typisk gulrotkake krem trukket med Marshmallow fondant som jeg har laget og farget selv. Kaken stekte jeg to av i en liten langpanne, så delte jeg hver kake i to like store rektangler og den siste biten som er igjen skal da være litt smalere enn de to andre. Så la jeg de oppå hverandre med krem i mellom. Så formet jeg til formen med en kniv. Gulrotkake er mykere og fuktigere en andre kaker så den var litt vanskelig å kutte til siden det datt biter av den. Dette lappet jeg i sammen når jeg smurte kremen på utsiden.

Det tok litt tid men gøy var det 🙂

1

2

3

IMG_1047

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.