Butterdeig med Sjokolade på 1-2-3

Jeg kom over en video på Facebook og bare måtte prøve denne. Det var like enkelt og smakte like godt som man fikk inntrykk av. Enklere enn dette kan det ikke bli 🙂

Du trenger:

  • 1 pk butterdeig ( ligger i fryseren på de fleste butikker)
  • 1 plate sjokolade, jeg brukte mørk kokesjokolade, tror det hadde blitt bedre med lys kokesjokolade eller en melkesjokolade da de er litt søtere i smaken.
  • Litt hakka mandler eller andre favoritt nøtter, eller bare dropp nøttene.
  • Egg til pensling.

Slik gjør du :

Tin butterdeigen, og legg tre av platene litt oppå hverandre og kjevle de i sammen til en firkant som er litt lenger enn sjokoladen du bruker og 2,5 ganger så bred.

Legg sjokoladen i midten og kutt slik du ser på bildet under, strimler i vinkler. Kutt av øverste strimmel på hver side og brett endekantene over sjokoladen. Legg strimlene tvers over sjokoladen på begge sider hele veien ned.

Pensle med egg og strø over mandler.

200 grader i 15 -20 minutter eller til den har fått en gylden farge.

OBS – Smeltet sjokolade er fryktelig varmt, så anbefaler å la den få ligge litt før du spiser den, jeg vet det er vanskelig men det er bedre enn å brenne seg i munnen 🙂

Enjoy !

1

Man kan også lage med en stor melkesjokolade, her har jeg brukt melkesjokolade Japp , det ble knall godt 🙂

2

liten

Inspirasjonskilde:

[facebook url=»https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/1696573170595325/» /]

4 Comments

  1. Ekstremt god og enkel å lage. Dobbel tommel opp ??for denne oppskriften. Bakte 2 igår: til helgekos med familien og til jentefest. Fikk kjempegod tilbakemeldinger ? 1000 takk igjen ???

  2. Det er utrolig fantastisk desserten! Fast and easy to make and most important super delicious. Thank you for detailed explanation,photos,video. ????????

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.