Bakt Oreo ostekake

Denne kaken er kjempelett å lage, og ikke tar det lang tid heller. Nydelig, kremete ostekake som passer til enhver anledning. Oreo smaker best i kaker og is synes jeg og denne kaken liker jeg veldig godt.

124

Oreo Ostekake
Nydelig lett og luftig ostekake
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Ingredienser
  1. 400 gram kremost naturelle
  2. 90 gram sukker
  3. 90 gram rømme
  4. 2 egg
  5. 1/2 ts vaniljeessens
  6. 2 pakker oreo kjeks ( du trenger 23-24 kjeks)
  7. Ferske bringebær eller Jordbær
Fremgangsmåte
  1. Forvarm stekeovnen til 180 grader
  2. Bruk en rund form 22-23 cm. Jeg bruker Bake it Easy formen som er 22 cm, jeg digger den for formen er også et fat i tillegg som man har lokk til frakt og oppbevaring, 3 i 1 gjør bakelivet enklere
  3. Sett oreokjeksene inntil formen rundt hele sirkelen. (ca 14 stk)
  4. I en bolle har du kremosten, pisk den godt med en visp/mixer
  5. tilsett sukker og mix godt.
  6. Pisk eggene lett og ha i vaniljeessensen, tilsett i kremosten, mix godt.
  7. Ha til slutt i rømmen og mix godt et par minutter.
  8. Knus 6 oreokjeks og bland dem inn i røren med en slikkepott.
  9. Ha røren i formen og stek midt i ovnen i 30 minutter
  10. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøle 1 time
  11. Pynt med knuste oreokjeks og bringebær eller jordbær
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar