Skive Omelett – L’omelette

For en stund siden så jeg en smart måte å lage omelett på og måtte selvfølgelig teste det. Jeg angrer ikke ett sekund på det, for fy så godt og saftig det ble. Her lager man omeletten rett i brødskiven og da blir det jo enkelt å lage akkurat så mange skiver omelett man ønsker. Metoden anbefales på det varmeste 😀

Skive Omelett-L'omelette
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
5 min
Total Time
10 min
Prep Time
5 min
Cook Time
5 min
Total Time
10 min
Ingredienser
  1. Ønsket Fyll, Eks løk, paprika, skinke, bacon, purre, stekte poteter, chili, det du liker å ha i din omelett
  2. 1 egg og 1 brødskive pr person
  3. revet ost
  4. salt og pepper
  5. litt tabasco om du liker det hot
Fremgangsmåte
  1. Stek fyllet blankt i smør (3-4 minutter i pannen på middels varme)
  2. skjær ut innmaten i brødskiven i en hel firkant
  3. legg skorpe rammen i pannen og ha i ønsket fyll i hver ramme
  4. visp et egg lett sammen og hell over fyllet
  5. la steke 2 minutter, ha på revet ost og stek videre i 1 minutt
  6. legg innmaten oppå toppen og press forsiktig ned
  7. når osten begynner å smelte snur du skiven og steker videre et par minutter til, eller til den er gylden.
  8. Klar til servering, deilig, saftig omelett ferdig i brødskiven 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/

 

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar