Verdens enkleste pølsesnurrer

Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. Perfekt i barneselskap, eller som tv og fingermat. Skal du lage til voksne kan du bruke noen skikkelige gode «voksne» pølser istedenfor de litt kjedelige grillpølsene som barna er så glad i 🙂

 

Serveres med ketchup som dipp. Knallgodt og skremmende enkelt 🙂

Pølsesnurrer på 1-2-3

Perfekt til barnebursdager, perfekte som turmat
Prep Tid 10 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 35 minutes
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater en plate holder til 2 pølser
  • Grillpølser etter ønske
  • litt smeltet smør

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Del hver smørdeig plate i to på langsiden
  3. Dra eller kjevle litt i platen så den blir litt lenger (1-2 cm)
  4. begynn i den ene enden på pølsa og snurr deigen rundt hele pølsen.
  5. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir
  6. Pensle snurrene med litt smeltet smør
  7. Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
Følg meg gjerne på Facebook

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.