Verdens enkleste pølsesnurrer

Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. Perfekt i barneselskap, eller som tv og fingermat. Skal du lage til voksne kan du bruke noen skikkelige gode «voksne» pølser istedenfor de litt kjedelige grillpølsene som barna er så glad i 🙂

 

Serveres med ketchup som dipp. Knallgodt og skremmende enkelt 🙂

Pølsesnurrer på 1-2-3
Perfekt til barnebursdager, perfekte som turmat
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
25 min
Total Time
35 min
Prep Time
10 min
Cook Time
25 min
Total Time
35 min
Ingredienser
  1. Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater, en plate holder til 2 pølser
  2. Grillpølser etter ønske
  3. litt smeltet smør
Fremgangsmåte
  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Del hver smørdeig plate i to på langsiden
  3. Dra eller kjevle litt i platen så den blir litt lenger (1-2 cm)
  4. begynn i den ene enden på pølsa og snurr deigen rundt hele pølsen.
  5. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir
  6. Pensle snurrene med litt smeltet smør
  7. Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
Spiselise http://www.spiselise.no/
Følg meg gjerne på Facebook

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar