Sjokolade til Jul

Lag din egen sjokolade til Jul. Enkelt, kjapt og veldig gøy for barna å få lage sjokolade med sine egne smaker. Her kan du tilsette det du har lyst på. Her har jeg laget en sjokolade med Geletopper som ble helt nydelig i sammen med den mørke sjokoladen, og en med Pritzel/saltstenger som ga sjokoladen et ekstra knas 🙂

1

3

4

5

Julesjokolade
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr 40 min
Total Time
2 hr
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr 40 min
Total Time
2 hr
Ingredienser
  1. Ønsket sjokolade, jeg har brukt mørk kokesjokolade her fordi jeg liker smaken på den.
  2. Ønsket smaktilsetning, her har jeg brukt Geletopper og pritzel
  3. Sjokoladeform
Fremgangsmåte
  1. Smelt sjokoladen over vannbad
  2. Legg litt av smakstilsetningen i hver rute i sjokoladeformen
  3. Hell over sjokolade til formen er fylt opp, beveg formen frem og tilbake så du får en jevn og fin overflate, du kan dunke underflaten forsiktig i bordet for å få vekk luftbobler.
  4. Ha så over opphakkede smakstilsetninger på sjokoladen før du setter den i kjøleskapet.
  5. Når sjokoladen er stivnet kan du bevege forsiktig på formen slik at sjokoladen løsner.
  6. Sjokoladen kan pakkes inn i cellofan og gis bort i gave, eller du kan nyte den selv en lørdagskveld 🙂
  7. Den med Geletopper ble vinneren her i hus.
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar