Krydderkake med Sjokolade på 5 minutter – Knallgod

Jeg har alltid vært veldig glad i krydderkake, det lukter og smaker nydelig. Så jeg fikk lyst å prøve meg på en kruskake versjon, og resultatet ble helt nydelig. Det smakte over all forventning og selv samboeren min som egentlig ikke er så glad i kake syntes det var knallgodt. Kaken er mer som en dessert enn et kakestykke og det hele tar bare 5 minutter å lage, bedre kan det jo ikke bli 😀 Jeg serverte med pisket krem og litt sjokoladechips på toppen, nam nam!

Du trenger:  (gir 2 kaker)

  • 2 egg
  • 4 ss Soya olje eller annen bake olje
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 ss melk
  • 1 ts vanilje essens
  • 8 ss hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts kanel
  • 1/2 ts malt nellik
  • 1/3 ts malt ingefær
  • 1/4 ts salt
  • 2 ss Sjokoladechips

Valgfritt: Pisket krem og litt sjokoladechips til topping

Slik gjør du:

  1. I en bolle blander du olje, sukker, egg, melk og vanilje essens. Bland godt.
  2. tilsett alt unntatt sjokoladen og rør godt til alle klumpene er ute.
  3. Tilsett sjokoladen og bland godt
  4. Fordel like mye røre i to små boller eller to litt store kaffekopper
  5. 1,5 – 2 minutter i mikroovnen på 800 watt
  6. Serveres varm/lunken med Pisket krem og litt sjokoladechips på toppen
  7. Så er det bare å nyte 🙂

1

2

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar