Pølse»grateng» i gryte på 20 minutter

Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt 🙂  Denne versjonen er enklere og raskere enn originalen og smaker kanskje enda litt bedre.  Barna og de voksne her i hus elsker den ihvertfall 🙂 Som vanlig alt i en gryte, så raskt, enkelt og godt 😀 

21

 

Pølsegraten i gryte
Serves 4
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
20 min
Total Time
25 min
Prep Time
5 min
Cook Time
20 min
Total Time
25 min
Du trenger
  1. 5 dl pasta penne
  2. 4 dl vann
  3. 3 dl Tine kremfløte
  4. 150 gram revet gul/cheddar eller mozarella ost , jeg har brukt Cheddar/mozarella blanding
  5. 3-400 gram middagspølse i biter
  6. 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika)
  7. 1/4 ts revet muskattnøtt
  8. 0,5 - 1 ts salt og pepper ( smak til slik du liker det)
Slik gjør du
  1. I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta
  2. Kok opp og la småkoke under lokk eller folie i 12 minutter til det tykner litt og pastaen begynner å bli mør
  3. Tilsett mais og pølse kuttet i biter og bland godt, la koke i 5 minutter til
  4. Rør inn osten, klar til servering.
  5. Så enkelt, så godt 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar