Pølse»grateng» i gryte på 20 minutter

Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt 🙂  Denne versjonen er enklere og raskere enn originalen og smaker kanskje enda litt bedre.  Barna og de voksne her i hus elsker den ihvertfall 🙂 Som vanlig alt i en gryte, så raskt, enkelt og godt 😀 

21

 

Pølsegraten i gryte

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 25 minutes
Servings 4
Author Spiselise.no

Du trenger

  • 5 dl pasta penne
  • 4 dl vann
  • 3 dl Tine kremfløte
  • 150 gram revet gul/cheddar eller mozarella ost jeg har brukt Cheddar/mozarella blanding
  • 3-400 gram middagspølse i biter
  • 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika
  • 1/4 ts revet muskattnøtt
  • 0,5 - 1 ts salt og pepper smak til slik du liker det

Slik gjør du

  1. I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta
  2. Kok opp og la småkoke under lokk eller folie i 12 minutter til det tykner litt og pastaen begynner å bli mør
  3. Tilsett mais og pølse kuttet i biter og bland godt, la koke i 5 minutter til
  4. Rør inn osten, klar til servering.
  5. Så enkelt, så godt 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.