Kremete kylling, bacon og brokkoli pasta

Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv 🙂 Nam Nam 🙂 Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt 🙂

Du trenger: (gir 4 porsjoner)

  • 500 gram kylling filet
  • 1 pakke baconskiver
  • 1 brokkoli
  • 1 løk
  • 2 tomater
  • 250 -300 gram pasta penne
  • 2,5-3 dl tine kremfløte
  • 4 dl vann
  • 1 kylling buljongterning
  • 1 ts salt og pepper
  • 1/2 ts chiliflak
  • 1/4 ts chili hot pulver
  • 150-200 gram revet cheddar og mozarella ost

1

Slik gjør du:

  1. Bruk en panne med litt høye kanter
  2. Kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side
  3. Stek bacon til det er crispy, sett til side
  4. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. Stek det på middelsvarme i 4-5 minutter, ha i litt salt, pepper og chiliflak sett til side
  5. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt.
  6. Ha over ett lokk eller legg over litt folie, la koke på svak varme i ca 15 minutter eller til pasta er mør.
  7. Ha så i kylling, bacon og grønnsakene og bland godt
  8. Ha i osten og rør godt til osten har smeltet
  9. Klar til servering.

Kjempegodt 🙂

2

IMG_7714

#kyllingpasta #kylling #pasta #godt #godtno

 

 

7 Comments

  1. Det ser veldig godt ut! Siden jeg ikke tåler kylling og kalkun, tenkter jeg å bytte ut med med svinefilé/annen buljong. Kom gjerne med andre forslag:-)

Legg inn en kommentar