Kylling i tomat med mozarella

Jeg var så heldig å fikk handlet en del billig kylling her om dagen i 50% disken til Kiwi, altså varer som går ut på dato om en dag eller to. Så fryser jeg det ned og kan bruke det når jeg har lyst på. Så da ble det denne deilige retten som tok form i dag, smakte bare så godt, og som vanlig utrolig enkelt med alt i en gryte 🙂

1

2

3

IMG_3263

Kylling i tomat med mozarella

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 50 minutes
Servings 2
Author Spiselise.no

Du trenger

  • 2 kyllingbryst med skinn og vinge
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 ss Creme freche
  • en liten bolle frosne asparges bønner
  • 1 fersk mozarella ost
  • 2 fedd hvitløk
  • en halv løk
  • salt pepper og paprikapulver
  • 1 dl vann

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Hakk hvitløk og løk i biter
  3. Krydre kyllingen med salt, pepper og paprikapulver på begge sider
  4. Ha olje og litt smør i en panne og legg i kyllingen med skinnsiden ned, brunes på begge sider før du tar dem ut og legger på en tallerken.
  5. Ha oppi hvitløk og løk i pannen , surr i et par minutter
  6. Tilsett hakkede tomater, rør godt og la surre et par minutter
  7. Tilsett Creme freche og rør godt, og tilsett vanne og litt salt
  8. ha oppi kyllingen og aspargesbønner
  9. La det småputre i ca 15 minutter
  10. Skjær mozarella i skiver og legg oppå kyllingen
  11. Ha hele pannen i stekeovnen og la det steke i 15-20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
  12. Serveres med kokt ris.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.