Kylling i tomat med mozarella

Jeg var så heldig å fikk handlet en del billig kylling her om dagen i 50% disken til Kiwi, altså varer som går ut på dato om en dag eller to. Så fryser jeg det ned og kan bruke det når jeg har lyst på. Så da ble det denne deilige retten som tok form i dag, smakte bare så godt, og som vanlig utrolig enkelt med alt i en gryte 🙂

1

2

3

IMG_3263

Kylling i tomat med mozarella
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
45 min
Total Time
50 min
Prep Time
5 min
Cook Time
45 min
Total Time
50 min
Du trenger
  1. 2 kyllingbryst med skinn og vinge
  2. 1 boks hakkede tomater
  3. 2 ss Creme freche
  4. en liten bolle frosne asparges bønner
  5. 1 fersk mozarella ost
  6. 2 fedd hvitløk
  7. en halv løk
  8. salt,pepper og paprikapulver
  9. 1 dl vann
Slik gjør du
  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Hakk hvitløk og løk i biter
  3. Krydre kyllingen med salt, pepper og paprikapulver på begge sider
  4. Ha olje og litt smør i en panne og legg i kyllingen med skinnsiden ned, brunes på begge sider før du tar dem ut og legger på en tallerken.
  5. Ha oppi hvitløk og løk i pannen , surr i et par minutter
  6. Tilsett hakkede tomater, rør godt og la surre et par minutter
  7. Tilsett Creme freche og rør godt, og tilsett vanne og litt salt
  8. ha oppi kyllingen og aspargesbønner
  9. La det småputre i ca 15 minutter
  10. Skjær mozarella i skiver og legg oppå kyllingen
  11. Ha hele pannen i stekeovnen og la det steke i 15-20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
  12. Serveres med kokt ris.
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar