Denne suppen er kjempegod og veldig mettende, perfekt på en kald høst kveld 🙂

4.prs

IMG_1432

 

  • 1 rå kylling
  • 1 bunt vårløk
  • 1Paprika
  • 1 liten boks mais
  • 1 boks creme frech
  • 1 glass tika masala saus
  • 2 ts Karri
  • 6 dl kraft
  1. Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 – 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen
  2. La den bli litt avkjølt. Spar på kraften
  3. Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene
  4. Hakk vårløk og paprika i strimler eller biter, ha dem i kraften og kok 10 minutter.
  5. Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen
  6. tilsett kyllingkjøttet
  7. tilsett maisen
  8. Gi et oppkok

( Hvis du vil lage en kjappere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kylling filer, stek dem kjapt, ha i gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning )

Server med ferske rundstykker eller Nan brød ! Smaker helt fantastisk 🙂

NYT 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar