Kyllingbryst med Ost & Chips

Denne retten er like enkel og god som den høres ut som. Første gang jeg smakte en versjon av dette var i syforeningen hos min kusine. Det jeg elsker med slike retter er at man trenger kun et par hovedingredienser, som ost og chips, og så kan man ha det krydderet og den mengden man ønsker og tilbehøret likeså. Dette er en perfekt Fredags rett.

Her er min variant , til 4 personer:

  • 4 kyllingbryst legges i en langpanne
  • Ha over krydder, jeg brukte salt, pepper og paprika pulver.
  • Ha over revet ost
  • Ha over chips, jeg brukte salt chips.
  • Ha over litt mer revet ost og litt chips over der igjen, er jo godt med noen lag smeltet ost og chips 🙂

Stek i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter, pass på så ikke ost og chips blir brent.

Nytes med det du vil ha som tilbehør. Jeg hadde en enkel versjon med kokt ris, bernaise saus og salat 🙂

Beklager at det ikke ble så bra bilde etter den var stekt. Var rett og slett så sulten at jeg glemte helt bort å ta bilde når den kom ut av ovnen, kom på det halvveis inn i kyllingbrystet. Har prøvd å ta bilde av den lille biten som var igjen. Smakte kjempegodt 😀

1

Update: Her fant jeg et bilde fra tidligere av 🙂

DSC_0243

1 Comment

  1. Denne har jeg laget i mange år. Bruker provence krydder. Steker i varmluft med et brett med båt poteter under. Vips, 2 fluer i en smekk .

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.