-
Vask og tørk potetene og kutt dem i skiver (0,2 -0.3 cm tykke)
-
Ha litt Oliven olje i en langpanne (min er ca 27*32 cm) eller ildfast form
-
Dekk bunnen med potetskiver, ha over et par gode strø med salt og pepper, paprika pulver og sitronpepper. Og et godt strø med timian.
-
Ha over litt olivenolje og legg på et lag til med poteter, ikke legg potetene rett oppå hverandre men prøv og legg dem over hulrommene og slik at de ikke dekker helt over potetene i første laget. Ha på litt salt og pepper
-
Kutt løken i skiver og fordel jevnt over potetene
-
Ha over ca 2 dl fløte.
-
Stek på 200-220 grader i ca 25 minutter eller til potene er myke /møre
-
Mens potetene steker gjør du klar de andre grønnsakene, paprika i strimler, brokkolitopper og aspargestopper. Vårløk i ringer.
-
Kutt laksen i en munnfull biter.
-
Kutt to sitronskiver og del disse i to
-
Når potene er møre tar du pannen ut av ovnen.
-
Fordel fisken jevnt utover i pannen
-
Legg sitronskivene i formen
-
Ha i vårløk
-
Ha over Aspargestopper
-
Ha over paprika
-
Ha over brokkolitopper
-
Tilsett 1.5-2 dl fløte
-
Ha over litt salt og pepper
-
Ta resten av den halve sitronen og klem saften over pannen.
-
Ha på revet ost
-
Stek videre i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter.
-
Så er det klart til servering :)
-
Rømme er kanskje godt å ha ved siden av denne slo det meg nå, du kan jo teste om du vil :)