Go Back
Print

Chicken Tinga

Author Spiselise.no

Du trenger

  • En pakke Chicken Tinga soft taco kit
  • 500 gram kyllingfilet jeg brukte 600 gram
  • 1 løk
  • Avokado
  • 2 dl vann
  • salat
  • I tillegg hadde jeg litt revet ost rømme, paprika og mais

Slik gjør du

  1. kutt en løk i skiver
  2. Kutt avokado i terninger og ha over i en bolle, ha litt sitron over så holder de seg grønne og fine lengre.
  3. Ha krydderet i en mellomstor gryte eller høy panne og tilsett vann og rør det sammen
  4. Kutt 3 dype kutt i kyllingfileten og ha den over i pannen. La den småkoke i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomkokt, snu kyllingen hvert 5 minutt.
  5. Ha kyllingen over på en fjøl og bruk to gafler til å dra kyllingkjøttet i strimler.
  6. Ha kyllingkjøttet tilbake i sausen og la det småkoke til sausen er fordampet.
  7. Varm tacolefsene i en god panne uten smør, 20 sekunder på hver side. Ha dem under et håndkle for å holde dem varme, jeg laget bare til underveis jeg.
  8. Ha først kyllingkjøttet i lefsen, ha så over litt chipolte saus, så hadde jeg litt ost, salat, avokado og en dæsj rømme på.
  9. Til ungene hadde jeg kylling, chipolte saus, ost, mais, paprika og rømme og til guttungen hadde jeg kylling,mais,salat,ost og rømme.