-
kutt en løk i skiver
-
Kutt avokado i terninger og ha over i en bolle, ha litt sitron over så holder de seg grønne og fine lengre.
-
Ha krydderet i en mellomstor gryte eller høy panne og tilsett vann og rør det sammen
-
Kutt 3 dype kutt i kyllingfileten og ha den over i pannen. La den småkoke i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomkokt, snu kyllingen hvert 5 minutt.
-
Ha kyllingen over på en fjøl og bruk to gafler til å dra kyllingkjøttet i strimler.
-
Ha kyllingkjøttet tilbake i sausen og la det småkoke til sausen er fordampet.
-
Varm tacolefsene i en god panne uten smør, 20 sekunder på hver side. Ha dem under et håndkle for å holde dem varme, jeg laget bare til underveis jeg.
-
Ha først kyllingkjøttet i lefsen, ha så over litt chipolte saus, så hadde jeg litt ost, salat, avokado og en dæsj rømme på.
-
Til ungene hadde jeg kylling, chipolte saus, ost, mais, paprika og rømme og til guttungen hadde jeg kylling,mais,salat,ost og rømme.