-
Bland 2 dl ananas med ananas salsa seasoning. Rør godt om å la det stå en stund så smakene for godtgjort seg.
-
Bland Al pastor Pork seasoning med 3 ss olje i en skål. Tilsett kjøttet og rør til det er jevnt dekket av marinade. La det stå å marinere i 5 minutter. Lar du kjøttet marinere i kjøleskapet over natten blir det ekstra deilige smaker.
-
Varm opp en stor stekepanne på middels til høy varme. Tilsett det marinerte kjøttet og stek i 6-8 minutter under omrøring til kjøttet er gyllent. Tilsett 1 dl ananas, stek og rør om i omtrent 1 minutt til ananasen er gjennomvarm
-
Varm tortillalefsene i en stekepanne (non stick) på middels varme. Brunes på hver side ca 10 sekunder.
-
Legg noen biter med kjøtt på hver av tortillaene, topp med ananassalsa, løk og koriander eller rømme.