1lime i båter - jeg brukte litt saft fra en sitron og skviset over
fersk koriander - brukte jeg ikke
Slik gjør du
Skjær fisken i små terninger og dekk med Crusted Fish Seasoning på alle sider
Varm en stor stekepanne på middels høy varme og tilsett 3 ss olje. Legg fisken forsiktig ned i den varme oljen og stek den 2-3 minutter på hver side til den er gjennomstekt, gyldenbrun og crispy. ( her var jeg ikke forsiktig nok)
Forbered sausen - Bland Baja Sauce seasoning i en liten skål med rømme eller Creme Fraiche. Rør til alt er godt blandet sammen.
Varm tortilla lefsene i en varm stekepanne, 10 sekunder på hver side, eller i microen på full effekt i 35-40 sekunder.
Legg noen fiskebiter og Baja-saus på hver varme tortilla, topp med rødkål, koriander og litt limejuice.
Tips
Tips: Bland rødkål og Baja-saus for en meksikansk versjon av coleslaw og topp det hele med mango i terninger.