Gå tilbake
Print

Villsopp risotto

Prep Tid 5 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 35 minutter
Servings 3
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 200 gram risottoris
  • ca 6 dl grønnsakskraft av en buljongterning
  • 1/2 liten finhakket løk
  • 2-3 dl sopp - Her brukt kantarell piggsopp og rødskrubb
  • litt finhakket parma skinke - kan sløyfes
  • 3-4 ss revet parmesan ost
  • Litt salt og pepper

Slik gjør du

  1. Hakk og stek soppen, sett til siden.
  2. Ha den finhakkede løken i en panne med litt olje på middels varme. La surre noen minutter til løken blir blank.
  3. Tilsett risen og bland godt
  4. Ha i 1/3 av væsken og bland godt
  5. La småkoke til væsken absorberer
  6. tilsett resten av væsken og rør av og til til væsken er trukket inn i risen.
  7. Risen skal være myk men med litt tyggemotstand.
  8. Ta pannen til siden og rør inn krydder, Sopp, parmesanost og parmaskinke
  9. Serveres med litt reven parmesan ost på toppen