Gå tilbake
Print

Cottage cheese rundstykker

Prep Tid 5 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 30 minutter
Servings 5
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 250 gram Cottage cheese
  • 2 egg
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1/4 ts salt
  • 2,5 dl store havregryn
  • 0.5 dl små havregryn
  • 0.5 dl solsikkefrø
  • 0.5 dl linfrø

Slik gjør du

  1. Ha cottage cheese, egg, salt og bakepulver i en bolle og mos det med stavmikser til nesten alle klumpene er borte.
  2. Tilsett så gryn og frø og bland godt med en skje eller gaffel
  3. Form til 5 baller som du legger på et bakepapirkledd stekebrett.
  4. Stekes på 200 grader i 20 minutter.

Tips

Tips:
Holder seg fint i 2-3 dager, blir ekstra gode om du varmer de opp i stekeovnen, 200 grader i 3-4 minutter. Da får de en deilig crips utside.
For glutenfri variant, bruk glutenfritt havregryn.