-
Sett ovnen på 220 grader
-
Kutt poteter i skiver,skivene bør ikke være mer enn 2-3 mm tykke , jeg kjøper de med gult skrall og så lar jeg bare skrallet være på
-
Hakk opp hvitløken og kutt løken i skiver
-
kutt paprika i strimler
-
kutt kylling i biter
-
kutt av brokkolitopper
-
Ha litt olivenolje i bunnen av langpanna og dekk bunnen med potetskiver
-
Ha på litt salt og pepper og legg ett lag til med poteter
-
Ha på litt olivenolje, salt, pepper og paprikapulver
-
fordel hvitløk og løk jevnt over potetene
-
ha så et jevnt lag med kylling
-
Deretter tilsetter du paprika og brokkoligtoppene til slutt.
-
Ha så over fløten og tilsett salt pepper og paprikapulver
-
Ha tilslutt over osten
-
Stekes midt i ovnen i 40-45 minutter, stikk i potetene med en kniv for å sjekke at de er møre.
-
Når potetene er møre er den klar til servering.