Go Back
Print

Kyllingpanne

Knallgod kyllingpanne
Prep Tid 15 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 1 hour 40 minutes
Servings 4
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 10-12 poteter eller nok til du har fått dekket bunnen med to lag - Jeg bruker gule Amandine Princesse poteter
  • 1 rød paprika
  • 1 brokkoli
  • 1/2 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 kyllingfileter
  • 1 liten kartong / 3 dl Tine krem fløte
  • 1 pose revet mozarella ost eller annen ost du liker
  • salt og pepper
  • Paprika pulver
  • Oliven olje
  • liten Langpanne eller annen ildfast form

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 grader
  2. Kutt poteter i skiver,skivene bør ikke være mer enn 2-3 mm tykke , jeg kjøper de med gult skrall og så lar jeg bare skrallet være på
  3. Hakk opp hvitløken og kutt løken i skiver
  4. kutt paprika i strimler
  5. kutt kylling i biter
  6. kutt av brokkolitopper
  7. Ha litt olivenolje i bunnen av langpanna og dekk bunnen med potetskiver
  8. Ha på litt salt og pepper og legg ett lag til med poteter
  9. Ha på litt olivenolje, salt, pepper og paprikapulver
  10. fordel hvitløk og løk jevnt over potetene
  11. ha så et jevnt lag med kylling
  12. Deretter tilsetter du paprika og brokkoligtoppene til slutt.
  13. Ha så over fløten og tilsett salt pepper og paprikapulver
  14. Ha tilslutt over osten
  15. Stekes midt i ovnen i 40-45 minutter, stikk i potetene med en kniv for å sjekke at de er møre.
  16. Når potetene er møre er den klar til servering.

Tips

Server med litt godt brød om du vil, jeg spiser den bare som den er, masse deilig smak.