-
Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen
-
når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned
-
Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden.
-
Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter
-
Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter
-
Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk
-
Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi.
-
La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
-
Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp.
-
Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden.
-
Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig
-
Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften
-
Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing