Go Back
Print

Kjøttdeig i form

Prep Tid 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Servings 4

Du trenger

  • 400 gram kjøttdeig
  • 150 gram sjampinjong
  • 1 løk
  • 3 ss sennep
  • 1 dl rømme
  • 1 dl kremfløte fløte og rømme kan erstattes med 2dl creme fraiche
  • salt og pepper
  • 50 gram revet ost
  • Potetmos 4-5 porsjoner

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 220 grader
  2. Stek kjøttdeigen til den begynner å bli brun, ha i oppkuttet løk og sopp, stek videre i 2-3 minutter
  3. Bland rømme, fløte og sennep i sammen å ha over kjøttblandingen
  4. Smak til med salt og pepper og la småkoke et par minutt
  5. Ha kjøttblandingen over i en ildfast form
  6. Lag potetmosen og legg den som et lokk over kjøttdeigblandingen.
  7. Strø litt ost på toppen
  8. Stekes på midterste rille ca 15 minutter