Go Back
Print

Waldorfsalat

Prep Tid 10 minutes

Du trenger

  • 3 stilker stangselleri
  • 1 boks ananas i biter
  • 2-3 epler
  • 1 sitron
  • 100-150 gram valnøtter
  • 150 gram druer
  • 2 dl majones
  • 2 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Pisk fløten til krem og rør inn majonesen, sett til side
  2. kutt stangselleri og epler i biter, bland eplebitene med saften fra sitron slik at de ikke blir brune. Hell av sitronsaften før du blander eplene inn i kremen
  3. Grovhakk valnøttene
  4. del druene i to
  5. Bland alt inn i kremen og smak til med saften fra ananas boksen
  6. Før servering kan du pynte med litt druer og valnøtter på toppen
  7. Oppbevares i kjøleskapet med plastfolie eller lokk over.
  8. Holder seg fint 2-3 dager.